HAKKIMDA

IMG_7772

Tartışmalı bölüm , kimim ben… Zaten zor olan da insanın kendini bilmesi değil midir? Sosyal çevresi, nerden beslendiği, gelenekleri görenekleri bilinçaltında kazınan geçmiş onca kayıt oluşturmaz mı insanı? O zaman 3 aşağı 5 yukarı tahmin edin siz beni 87 kuşak nelerle beslendiyse ben de o temeller üzerinde yükseldim, bu şekilde olmayacak sanırım en iyisi nereye gidiyorum ya da uyandıktan sonra hangi katları çıkmaya başladım ben ondan bahsedeyim.

Uyandım demek çok kibir koktu, belki de henüz gözlerimi araladım. Ben bir hayalperestim, anlamlı bir hayat peşinde koşan, hizmet ederken kendini kaybetmeyi seven aslında kaybettikçe kendini bulan biriyim. Kaybolmak demişken evet, kaybolmayı seviyorum çünkü her kaybolduğumda bilinmeyene yolculuk ediyorum, her bilinmeyen de beni bir başka bilinmeyen ile tanıştırıyor.

Tanıştıkça öğreniyorum, öğrendikçe seviyorum ve bazen çok zamanım olmadığını düşünüyorum ama bazen de düşünmektense donup kalmayı iyisiyle kötüsüyle o anı yaşamanın önemini buluyorum. Dedim ya kaybolmayı seviyorum kaybettikçe kendimi buluyorum o da bu olsa gerek donup kalmak. Ne çok gelecekte, ne de geçmişte yaşamak, elimizde olanın değerini bilmek ve o anı yaşamak ne de tatlı.

Her neyse tanışmaktan bahsetmiştim ya evet yeni insanlarla tanışmayı seviyorum çünkü 19 yaşımda tanıştığım endüstri beni bu hamurla yoğurdu ve henüz herhangi bir üniversite bitiremedim çünkü çok erken tanıdım para denilen aracı, şu anda araç diyebiliyorum ama önceden benim için bir amaçtı, 19larda hormonların yönlendirmesine takıldık kaybolduk işte ama kaybolmadan da kendini bulamıyor insan demiştim, sanırım bunları anlatabilmek için güzel hazırlamışım sizleri.

Şimdilerde, 9 yıllık insan ilişkileri tecrübeciğimle hizmet etmek için geldim bu diyarlara. Çok da yabancısı değilim online yapılan işlemlere, insanlarla birebir iletişmeye, 5 yıldır Doğrudan Satışın en hızlı aracında yol alıyorum ve nereye mi gidiyorum? Onu da söylemiştim ama tekrar edeyim ben bir hayalperestim.